100% eerlijk en onafhankelijk advies

Klantcases

Klantcases

Google Reviews

“Op aanraden van bekenden zijn wij bij Hypotheekdirect terecht gekomen.
Hier word geluisterd naar de wensen en doen ze hun “huiswerk” ontzettend goed.
Ook de communicatie verloopt soepel en prettig.
Dankzij Priscilla en haar collega’s was alles in zeer korte tijd geregeld.
Ook hebben wij hier alle verzekeringen ondergebracht waardoor we nu één aanspreekpunt hebben.
Wij zijn zeer tevreden en kunnen dit bedrijf aanraden bij iedereen die een hypotheek of verzekering wil.”

-Niek Bolderheij

“Wij zijn twee jaar bezig geweest met een complexere constructie van aan- en verkoop van meerdere objecten. Hierdoor wijzigde nog wel eens wat gegevens en uitkomsten. Iedere keer hebben we samen met Priscilla van Hypotheekdirect de samenstelling van financiële producten aangepast totdat we de juiste hadden. Iedere keer weer met een geduldige uitleg zodat wij vertrouwen hadden in onze financiële toekomst. Wij kijken met een heel fijn gevoel terug op deze samenwerking!”

– Romano Ruis

“Een aantal jaren geleden heb ik een hypotheek afgesloten bij een andere hypotheek verstrekker. Nu wilde ik een nieuwe hypotheek afsluiten en ben door aanraden van andere tevreden mensen terecht gekomen bij Hypotheekdirect. Een professioneel team met kennis van zaken. Een echte aanrader, ook voor mensen met een ingewikkelde hypotheek aanvraag.”

-Mark Sprockel

“Priscilla en collega’s hebben mij en mijn partner uitstekend geïnformeerd met betrekking tot het verkrijgen van onze eerste hypotheek. Priscilla is enorm kundig, en neemt tijd je goed te adviseren en laat meerdere opties zien. Daarnaast is zij enorm betrokken geweest tijdens ons aankoopproces. Priscilla en collega’s bedankt, en wellicht tot in de toekomst!”

– Mandy Wiel

Facebook Reviews

“Dankzij Priscilla hebben we ons droomhuis gekocht! We zijn zeer kundig, goed én snel geholpen door iedereen van Hypotheekdirect. Ze weten waar ze over praten en denken over alles mee. Het contact is persoonlijk en er wordt snel geschakeld, wel zo fijn in deze gekke huizenmarkt. Alles wordt goed uitlegt en er wordt niets vergeten. Ze zetten een stapje extra om de beste lening voor je te krijgen. Wij raden hypotheekdirect aan iedereen aan!!”

-Laura van Hout

“Wij zijn erg goed geholpen door het team van Hypotheekdirect B.V. bij het verkrijgen van een hypotheek voor onze nieuwe woning. Hypotheekdirect B.V. geeft goed en duidelijk advies en gaat voor jouw op zoek naar de beste aanbieder, specifiek afgestemd op jouw persoonlijke (financiële) situatie. Zij werken snel en vakkundig en ontzorgen je echt. Erg blij mee!”

– Richard Korver

“Super goed geholpen,
Ondanks wij voor het eerst ons huisje gingen kopen en dus alles nieuw voor ons was, heeft Priscilla ons goed geholpen en begeleid dat we haar ook zeker aan iedereen zouden aanraden!
Je kan haar altijd bellen, mailen of contact opnemen met je vragen. Niks is teveel en ze doet er alles aan om je te helpen met vragen!
Super behulpzaam!!”

-Vallery Van Adrichem

“Super goede adviezen! Als je haar nodig hebt dan staat zij altijd voor je klaar.
Alles goed georganiseerd, zij is erg betrokken bij wat zij voor je regelt en denkt graag mee over de oplossingen die soms nodig zijn om zaken voor elkaar te krijgen
Zeer fijne, professionele en persoonlijke benadering
Wij willen Priscilla graag bedanken en wij zijn erg blij met hoe alles is gegaan bij het kopen van onze eerste huis
Zeker een aanrader”

– Ella Bella

Hulp nodig? We zijn er voor je!